Ζαχαροπλαστική και πόλεμος: Το ημερολόγιο μιας youtuber
Επίσης: οι τύποι από το κανάλι Τρελός Kόσμος των Γλυκών ανέβασαν νέο βίντεο στο YouTube. Το αγαπώ αυτό το κανάλι και σήμερα έφτιαξαν Ε τώρα πείτε μου! Είναι σημάδι αυτό ή δεν είναι; Λοι- πόν, όταν ξαναδώ τον Λίαμ, θα πάω προς το μέρος του άνετη, θα δαγκώσω μια μπουκιά από το χειροποίητο ιρλανδικό σκόουν μου και θα πω: «Γεια! Τι λέει;». (Μήπως όμως έτσι πεταχτούν ψίχουλα από το στόμα μου και τον ψεκάσω τον χριστια- νό; Καλύτερα να το κάνω ανάποδα: πρώ- τα θα πω «Γεια! Τι λέει;» και ύστερα θα δαγκώσω το σκόουν. Ναι, αλλά αν ρωτή- σει κάτι στο καπάκι, εγώ πώς θα του απα- ντήσω με γεμάτο στόμα; Μάλλον πρέπει να πω ένα απλό «Γεια! Τι λέει;» κρατώντας το σκόουν στο χέρι σαν αξεσουάρ.) Στρώθηκα αμέσως να φτιάξω τα σκόουνς, ακολουθώ- ντας τη συνταγή από τον Τρελό Κόσμο των Γλυκών . Δε μου βγήκε όμως. Τα γλυκάκια «κάθισαν» σχεδόν αμέ- σως και με το που τα ακούμπησα θρυμματίστηκαν. Ακόμα και ο Ράλφι, το παγκ μας, που συνήθως κατα- βροχθίζει τα πάντα, τα κοίταξε με αδιαφορία. Χμ… ΙΡΛΑΝΔΙΚΑ ΣΚΟΟΥΝΣ ΜΕ μαρμελάδα φράουλα και σαντιγί. Μπλιαχ
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy MTY1MTE=