Ζαχαροπλαστική και πόλεμος: Το ημερολόγιο μιας youtuber
16 Χωρίζουμε τη ζύμη σε δύο κομμάτια. Από το κάθε μι- σό πλάθουμε δέκα μπαλάκια και τα πατάμε με τις πα- λάμες να γίνουν πλατιά, με διάμετρο περίπου 3 εκ. και ύψος 2 εκ. Ψήνουμε τα σκόουνς για 15-20 λεπτά ώσπου να ξερο- ψηθούν, αλλά όχι πολύ. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα σερβίρουμε με μαρ- μελάδα φράουλα και αγγλική παστεριωμένη κρέμα (ή με τυρί-κρέμα). Για να ξεφορτωθείτε τις θερμίδες του γεύματος, χορέψτε τον παραδοσιακό ιρ- λανδικό χορό RIVERDANCE.
Made with FlippingBook
RkJQdWJsaXNoZXIy MTY1MTE=