Ζαχαροπλαστική και πόλεμος: Το ημερολόγιο μιας youtuber

μ ε μ αρ μ ε λ άδα φ ράου λ α κα ι πασ τ ε ρ ιωμ έ νη κρ έ μ α Για 20 κομμάτια Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Απλώνουμε το χαρτί ψησίματος στο ταψί. Υλικά 250 γρ. αλεύρι 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 70 γρ. βούτυρο 1 κ.σ. ζάχαρη μία πρέζα αλάτι 1 αυγό 125 γρ. ξινή κρέμα Ανακατεύουμε το μείγμα με το αλεύρι, το αλάτι και την μπέικιν πάουντερ. Ρίχνουμε τις νιφάδες από βούτυρο, που έχουμε πρώτα τρίψει στον τρίφτη. Ανακατεύουμε το αυγό με την ξινή κρέμα και το προσθέ- τουμε στο μείγμα. Ζυμώνουμε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. 15

RkJQdWJsaXNoZXIy MTY1MTE=