135 Υλικά (για 4 μερίδες) • 600 γρ. γλυκοπατάτες • 240 γρ. αμυγδαλοβούτυρο • 200 γρ. σιρόπι αγαύης • 1 κ.σ. μελάσα • 60 γρ. κακάο Brownie με γλυκοπατάτες Φυλάμε στο ψυγείο για 4-5 μέρες. Εκτέλεση Τρυπάμε τις γλυκοπατάτες σε διάφορα σημεία και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C στις αντιστάσεις, για 50 λεπτά. Ξεφλουδίζουμε τις γλυκοπατάτες με προσοχή και μεταφέρουμε 500 γρ. από τη σάρκα τους σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά κι ανακατεύουμε με σύρμα. Απλώνουμε το μείγμα σε ταψί 30x20 εκ., περασμένο με λαδόκολλα, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 °C για 20 λεπτά. Περισσότερες ιδέες • Σαλάτα με φακές, σπανάκι, κολοκυθόσπορο και dressing ταχινιού • Scrambled τόφου με κινόα • Αβοκάντο τοστ με ψωμί ολικής άλεσης, σοκολάτα και μελάσα • Καστανό ρύζι με γλυκοπατάτα, λαχανίδα και τέμπε • Ginger shot κάθε πρωί • Γιαούρτι σόγιας με σπιτική granola (βρόμη, ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα) και μελάσα
RkJQdWJsaXNoZXIy MTY1MTE=