Άνθρωπος Μαρίκα

10 ΣΆΚΗΣ ΣΕΡΈΦΑΣ τους σφάξουνε κι αυτούς. Η γιαγιά της μαμάς σώθηκε βαριά λαβωμένη, γιατί έκανε την πεθαμένη στο λάκκο με τον ασβέστη που πετάξανε μετά τα πτώματα». (αληθινή μαρτυρία) Β. Χαρισά (κότα με σιτάρι, αρμένικη συνταγή) ΥΛΙΚΑ: • 3 κούπες αποφλοιωμένο σιτάρι, που θα το έχετε μουσκέψει για 12 ώρες • Μία κότα, κομμένη σε μερίδες • 1 κουταλιά της σούπας αλάτι, 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο • 150-200 γραμμάρια λιωμένο βούτυρο, κόκκινο πι- πέρι, κύμινο • 9-10 κούπες νερό ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Βάζουμε τα κομμάτια της κότας στην κατσαρόλα και τη γεμίζουμε με νερό. Προσθέτουμε το αλάτι και βράζουμε τα κομμάτια μέχρι να μαλακώσουν. Σουρώνουμε και κρατάμε το ζουμί. Μαδάμε το κρέας σε λεπτές ίνες, αφαιρώντας τα κόκαλα και την πέτσα. Σουρώνουμε το σιτάρι που είχαμε μου-

RkJQdWJsaXNoZXIy MTY1MTE=